Pagini

luni, 10 august 2015

Worse than drugs

Pare ca e al naibii de greu sa ma tin de cuvant. O sa incerc sa fac ce zic. 
Lucram cu drag si spor la o recenzie. Coming soon.

Azi vreau sa vorbesc despre mica (si grava) mea obsesie. E mai rea decat cafeaua, Pepsi twist sau Pringles. Cine ma cunoaste, stie ca fara prima pot rezista, dar celelalte doua sunt aparitii recurente si inevitabile in viata mea. Ok, nu e despre mancare articolul asta. E despre povesti.

Iubesc ca lucrurile pe care le posed - pentru ca am un simt al proprietatii tare dezvoltat - sa poarte un pic de mine in ele, iar in incercarea de a imi potrivi lumea in functie de personalitate, am gasit calea de a-mi purta fiinta la vedere. Pe incheietura mainii stangi, mai exact. 

Da. Este vorba despre ea: bratara mea Pandora. 

Recunosc ca ideea unei bratari cu figurine simpatice mi-a suras mereu, dar de prin primavara s-a transformat intr-o dragoste... ceva de speriat. De speriat conturi si portofele :)). Pentru ca oamenii mei ma stiu, am primit un pont de la Alexa si impreuna ne-am facut hatarul si am luat cate o bratarica pandora-like si cateva talismane de pe soufeel.com. Site-ul este un soi de satelit al celor de la Pandora, au produse de calitate, iar customer service-ul este excelent. Am dat comanda pentru care am platit online si in doua saptamani bratarica mult asteptata a fost a mea. A venit tocmai din Hong Kong si era tot ce voiam sa fie. Ba chiar si un pic mai mult, pentru ca era inceputul meu de poveste. 


Bratara Soufeel, dupa cum se vede, este aproape identica bratarii Pandora. Singura diferenta consta in lipsa filetului care separa bratara in trei sectiuni, dar nu pot spune ca este un asa de mare inconvenient. 
Talismanele pe care le-am ales au fost un buchet de trandafiri pentru ca seamana cu florile mele preferate, bujorii, o inima filigranata pentru detaliile pe care le are si o bufnita absolventa pentru ca... Ei, bine, se intelege de la sine, dragostea pentru mediul academic si modalitatea de a pune o piatra de temelie momentului in care am trecut dintr-o etapa in alta.

In urma unei vizite in centrul comercial din Baneasa, mi-am imbogatit colectia de talismane cu o inimioara pe care sta gravat un 21. Este pentru varsta pe care o aveam cand am terminat facultatea, la care m-am angajat si am avut ocazia sa vizitez pentru prima oara Spania. Asa ca n-am stat prea mult pe ganduri si l-am adaugat pe bratara. De asemenea, pentru ca marcheaza atatea prime dati, este si prima achizitie Pandora :).Inimioarei-borna termporala i-a urmat o moara de vant ce, pe mine, ma duce cu gandul la don Quijote si la Castilla la Mancha, iar imediat dupa am primit o miniatura a Sagradei Familia. Ea imi aduce aminte de orasul de basm pe care am ajuns sa il iubesc la fel de mult ca pe cel natal (da, iubesc Bucurestiul, cu gropile, aglomeratia si cimentul lui pentru ca e acasa) si de faptul ca unii oameni apar in viata ta cu un scop. 



Ultima achizitie Pandora a adus si o schimbare.
Datorita Andreei am aflat de promotia care urma sa se desfasoare cu ocazia deschiderii magazinului din Mall Baneasa. Asa ca, n-am stat prea mult pe ganduri si am pornit cu Andreea spre bijuteria magica unde... era o coada de prea multe persoane. Cu nivelul de entuziasm ridicat, am asteptat in jur de doua ore pana cand am putut spune ce doresc si inca vreo ora pana cand am putut iesi din noul magazin, dar totul a meritat. Bratara e acum un minunat model clasic Pandora de 18 cm, iar povestii i-am adaugat un clips ce are pe o fata Soarele, iar pe cealalta o semiluna si o stea, pentru a-mi aminti ca stelele implinesc dorinte, ca soarele rasare indiferent de cat de neagra a fost noaptea si ca perfectiunea sta in lucruri incomplete, imperfecte. 


Am pastrat pe ea, insa, buftnita.

Urmeaza sa completez cu alte cateva piese la care mi-a ramas gandul, pana va arata cam asa:



Pana atunci, mai avem capitole de scris.


Fiecare are cate un pitic. Al meu spune povesti. 

Love,
Lily.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu